home   

    sitemap    

    search    

     help     

   guestbook   

     contact     

 

 
 
 
 
 

 

 

Mere på dette site:
- This page in English: Africa in Denmark


Africa webStore

OBS: Der tages forbehold for eventuelle program-ændringer, fejl eler aflysninger.

 

 

Afrikanske arrangementer
Kender du til et kommende arrangement (i Danmark) som burde blive omtalt her? Jeg kan ikke love at tilføje alt, men send mig et par linier, så vil jeg kigge på det.

Share on Facebook

 

Afrika i Danmark

Velkommen til din hovedkilde til Afrikanske aktiviteter i Danmark. Der foregår faktisk en del "Afrika" i Danmark ...hvis du er parat til det! Denne side er en dansk-sproget mini-portal hvor du kan holde dig a'jour med meget af det der foregår i øjeblikket + links til det afrikanske netværk. Bemærk venligst at de fleste sider på Crawfurd.dk er på engelsk.

Kalender - Det sker i Danmark: Afrika på programmet

   

African BBQ Copenhagen

Dear brothers. Sisters.friends Summer's here it's gettin hot.A BBQ will really hit the spot.Come and have a good time,feel at home.One Loveeeee Your all invited to celebrate African mega BBQ 2015. (Se mere info på Facebook)

Dato: lørdag 1. august 2015 kl. 13
Sted: Fælledparken
Mere info på FacebookAFLYST Waka Waka Festival 2015

AFLYST Waka Waka Festival 2015

OBS:arrangøren oplyser at arrangementet er blevet aflyst og der arbejdes på at finde en ny dato.

Dato: lørdag 1. august 2015 kl. 15-20
Sted: Rådhuspladsen (København)
Pris: gratis
Mere info på FacebookAfrikansk beklædningskultur / Copenhagen Fashion Week

Non-profit eventrække under CPH Fashion Festival iscenesat af Helle Fuglsang (Wilma Version).

Hvor modeugen sætter fokus på at vise beklædningen og salg af nye kollektioner, er det i denne eventrække personen, der trænger igennem beklædningen. Målet er at styrke en afrikansk repræsentation ved at fokusere på den ikke-industrielle, personlige og farverige udfoldelse i afrikansk beklædningskultur.

Iscenesættelserne involverer inviterede afrikanske kunstnere fra Vestafrika, herboende og kunstnere med afrikanske rødder, hjemløse samt asylansøgere fra afrikanske lande.

Se detaljeret program på Facebook

Dato: onsdag 5. august - fredag 7. august 2015

Mere info på FacebookEthiocolor, Malmøfestivalen

Ethiocolor, Malmøfestivalen

Att se Ethiocolor live är en unik upplevelse; rytmiska lager, klädbyten, och den berömda eskistan, en frenetisk dans med fokus på axlarna med antika anor till Kung Davids tid som även lär ha varit en inspirationskälla för Harlem Shake!

Dato: fredag 14. august 2015 kl. 20
Sted: Posthusescenen (Malmø)
Pris: gratis
Mere information: Malmø festivalAngelique Kidjo - Malmøfestivalen

Angelique Kidjo - Malmøfestivalen

Angelique Kidjo är en artist som under trettio års karriär lyckats vara trogen sitt musikaliska ursprung i västafrikanska Benin. Till synes obekymrat har hon vandrat fram och tillbaka mellan å ena sidan musikaliska finrum som konsertsalar och jazzfestivaler och å andra sidan, Disney-soundtrack och hög MTV-rotation.

Dato: lørdag 15. august 2015 kl. 21
Sted: Stora Scen, Stortorget (Malmø)
Pris: gratis
Mere information: Malmø festivalSeinabo Sey, Malmøfestivalen

Seinabo Sey, Malmøfestivalen

Musikhistorien kan delas in i ett före och ett efter. En artist presenterar sig för omvärlden och på ett ögonblick låter allt som kom före gammalt, som om framtiden anlänt och med den framtidens musik. Seinabo Sey är en sådan artist.

Dato: fredag 21. august 2015 kl. 21:30
Sted: Stora Scen, Stortorget (Malmø)
Pris: gratis
Mere information: Malmø festivalCameroon/Afrikansk kulturfest

Oplev dans, musik, kunst, mad og mode fra Bamenda og Cameroon. For børn og voksne – alle er velkomne. Arrangement er gratis inklusiv mad og sodavand. Arrangør: Camnowad. Gratis arrangement åbent for alle.

12.30: Velkommen ved Camnowadk
13.00: Mit første skridt i Afrikansk Dans. Danseworkshop for børn og førældre
13.30: Danseopvisning-traditionel lokal dans fra Bamenda, Cameroon
14:00: Pausen med snack og drikkevare (Gratis)
14.30: Rollespil-Portræt af kongehuset i Bamenda.
14.45: Fashionshow-Afrikansk modeshow med tøj fra Bamenda
15.00: Danseopvisning: traditionel lokal dans fra Bamenda, Cameroon
15.30: Fremvisning af traditionel kunst (fra Bamenda)
16.00: Foredrag om Bamendas kultur og historie
16.30: Fællesspisning- smag forskellige lokal retter fra Bamenda(Gratis)
18.00: Tak for i dag.

Dato: lørdag 22. august 2015 kl. 12-18
Sted: Hørgårdens Aktivitetshus (Amager Fælledvej 73)
Pris: gratis
Mere info på FacebookStøttekoncert for "Give a Chance - Denmark"

Give a Chance - Denmark afholder en mini-festival med flere forskellige bands. Hele overskuddet fra dagen går til projektet i Uganda, med at forbedre cancerbørns livskvalitet, primært gennem støtte til grundskole uddannelse. Cancer børn som fortjener en ny chance - som vi kan give dem. Entré til arrangementet er gratis, men vi håber at nogle har lyst til at støtte ved at købe smykker, mad og drikkevarer. Vi kommer til at krydre aftenen med forskellige indslag herunder et kort oplæg om foreningens arbejde.

Dato: lørdag 22. august 2015 kl. 16:30 - 02
Sted: Verdenskulturcentret (Nørre Allé 7, Kbh N)
Mere info på FacebookAfrica Fest feat:. Rocky Dawuni (Ghana) + more

Africa Fest feat:. Rocky Dawuni (Ghana) + more

International music star and humanitarian activist Rocky Dawuni is influenced by the soulful beats of Afrobeat legend Fela Kuti, the positive messages and deep grooves of Bob Marley and the infectious, sing-along anthems of Michael Franti, K'naan and Matisyahu, Rocky Dawuni's songs straddle the musical boundaries between Africa, the Caribbean and the US to create a universally appealing sound that unites generations and cultures.

Dato: fredag 28. august 2015 kl. 21
Sted: Loppen (Christiania)
Pris: 145
Køb billet
Mere info på FacebookPumeza Matshikiza, Tivoli koncertsal

Pumeza Matshikiza, Tivoli koncertsal

Operagalla med Pumeza Matshikiza og Yijie Shi To af operaverdenens nyeste stjerneskud står på scenen for første gang i Tivolis Koncertsal. Med sig har de kendte og elskede operaarier og -duetter, bl.a. Rodolfo og Mimis rørende møde fra første akt af Puccinis La Bohème. Tivolis Symfoniorkester dirigeres af den amerikanskfødte dirigent og musikchef ved Staatstheater Hannover, Karen Kamensek.

Dato: fredag 4. september 2015 kl. 19:30
Sted: Tivolis koncertsal (Tivoli)
Pris: 150-395
Køb billet
Mere information: TivoliAfrika på Louisiana

Afrika på Louisiana

Udstillingen Afrika er det tredje kapitel i Louisianas store fortælling om Arkitektur, kultur og identitet. Museet var i 2011 ramme om fortællingens første kapitel – NEW NORDIC – og i 2012 rettedes blikket mod den arabiske verden med udstillingen DET ARABISKE NU. Tredje kapitel præsenterer en række markante spor og levende traditioner på det afrikanske kontinent, og udstillingen vil i lighed med de to forrige folde sig ud i krydsfeltet mellem arkitektur, samtidskunst og kultur. Louisianas arkitekturudstillinger handler aldrig udelukkende om byggeri og æstetik, men derimod om samfundet, om de indgreb af definerende, fortolkende og forandrende art, som arkitekturen bidrager med i både de fysiske og de mentale rum, som danner vores sociale fælleskaber. En arkitekturudstilling på Louisiana handler om det liv, vi lever, det liv, andre lever, og det liv, vi kunne leve.

Dato: torsdag 25. juni - søndag 25. oktober 2015
Sted: Louisiana (Gl Strandvej 13, 3050 Humlebæk)
Mere info på Facebook
Mere information: Louisiana: AfrikaMr. Africa Denmark - Aalborg

Mr. Africa Denmark - Aalborg

Dato: lørdag 12. september 2015
Sted: Trekanten bibliotek & kulturhus (Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg)
Mere info på FacebookKaren Mukupa - Tivoli

Karen Mukupa - Tivoli

Til at runde årets MundoMandag program af med en fest får vi besøg af den danske sangerinde Karen Mukupa og hendes veloplagte orkester. Hun er født i Zambia, vokset op i Tanzania og flyttede til Danmark som 15-årig, og den afrikanske opvækst høres tydeligt på hendes afrobeat inspirerede popmusik. Musikken har også klare referencer til reggae og hiphop og leder tankerne hen på, at Karen Mukupa har en fortid i den danske raggamuffin-duo No Name Requsted sammen med nu afdøde Natasja. Karen Mukupa synger både på engelsk og swahili, og musikken emmer af livsglæde og smittende energi.

Dato: mandag 14. september 2015 kl. 19
Sted: Tivoli, Harmonipavillonen (Vesterbrogade 3, Kbh V)
Mere information: Mundo MandagPoetry slammere fra Ghana og Zimbabwe på Huset-KBH

Hundrede år gamle mundtlige fortælletraditioner fusionerer med scenekunst, musik og poesi, når afrikanske spoken word performere jonglerer med ord og nye visioner. Intet sted i verden vokser spoken word scenen så eksplosivt som på tværs af Afrika.Mange af kontinentes rejser aktuelle spørgsmål om menneskesyn, identitet og kulturelt tilhørsforhold. Under temaet ’Speaking of Identity’ åbner Center for Kultur og Udvikling og CopenOpen igen i år Husets scene for en række af kontinentets mest markante ordkunstnere:

Dato: fredag 25. september 2015 kl. 20
Sted: Huset (Rådhusstræde 13, Kbh K)
Køb billet
Mere information: CKU: Poetry SlamTerakaft (Mali) - Global

Terakaft (Mali) - Global

I rækken af rockbands fra Sahara, der gennem de sidste femten år har vundet indpas hos det vestlige publikum, står TERAKAFT som det mest rå og tørre bud på guitarbaseret ørkenblues. Det musikalske fundament udgøres af de to guitarister Daira - et af de oprindelige medlemmer i Terakafts berømte broderband Tinariwen - og hans nevø Sanou, der i fællesskab leverer hypnotisk vuggende guitarriffs i overflod.

Terakaft udgav tidligere i år deres femte album Alone ("Ténéré"), der er deres mest rockede til dato. Sangene kredser tekstmæssigt om konflikten i det nordlige Mali og håbet om en lysere fremtid ovenpå de blodige begivenheder. Britiske The Guardian beskriver Alone som "uimodståelig" og giver fire ud af fem stjerner, mens Gaffa herhjemme kalder den "en af genrens bedste plader nogensinde."

Dato: lørdag 26. september 2015 kl. 22
Sted: Global - Copenhagen (Nørre Allé 7, Kbh N)
Pris: 120
Køb billet
Mere info på Facebook
Mere information: Global: terakaftBlack Flower, Ethiojazz fra Belgien

Belgiske Black Flower spiller en sjælfuld, excentrisk ethio-jazz, der ikke står i vejen for at tage på psykedeliske udflugter, helt ud hvor kun fantasien sætter grænser. Bandets eksplosive lyd inddrager ligeledes inspirationer fra afrobeat, funk og mellemøstlig musik, og med kompositioner der gang på gang overrasker lægger de op til en ekstatisk fest, som man ikke vil gå glip af.

Dato: lørdag 3. oktober 2015 kl. 22
Sted: Global - Copenhagen (Nørre Allé 7, Kbh N)
Pris: 80
Køb billet
Mere info på Facebook
Mere information: Global: Black FlowerSamba Touré (Mali) - Global Copenhagen

Den malinesiske guitarist og sanger Samba Touré leverer en sprudlende ørkenblues, der stilsikkert blander lokal songhai-kultur med vestlige genrer. I Malis hovedstad Bamako er Touré kendt for at cruise rundt i sin bil og lytte til et assorteret udvalg af cd’er med musik fra hele verden. Han henter inspiration i alt fra Serge Gainsbourg til funk og Bo Diddley, men er særlig berømt for at videreføre bluesarven fra legendariske Ali Farka Touré.

Dato: fredag 9. oktober 2015 kl. 22
Sted: Global - Copenhagen (Nørre Allé 7, Kbh N)
Pris: 100
Køb billet
Mere info på Facebook
Mere information: Global: Samba ToureSalif Keita, Malmø Live

Salif Keita, Malmø Live

Salif Keïta är en av Afrikas allra största stjärnor. Den 4 november kommer han till Malmö Live Konserthus för en unik akustisk spelning tillsammans med sina handplockade musiker.

Dato: onsdag 4. november 2015
Sted: Malmö Live (Dag Hammarskjölds torg 4, 211 18 Malmö)
Mere info på FacebookMr. & Miss Africa Denmark - Aalborg

Mr. & Miss Africa Denmark - Aalborg

Dato: lørdag 7. november 2015
Sted: Touch of Africa (Aalborg )
Mere info på Facebook  
 

OBS: Hvis du selv er arrangør og planlægger et Afrikansk relateret arrangement, opfordres du til at prøve at undgå datoer der kolliderer med andre lignende arrangementer. Brug oversigten her som dit opdaterede overblik :-)

 

 


Kursus i afrikansk hårkunst på frisørskolen i København

Udveksling af idéer og inspiration. Her på Frisørskolen i København.

 

Afrikansk kultur i Danmark

-en introduktion

Det multikulturelle Danmark ER en realitet, selvom ordet måske snart er ved at være lidt slidt af den politiske debat. Folk fra hele verden flytter rundt på tværs af grænser og blander kulturer og idéer. Det har altid været sådan og det er sådan udvikling skabes -og selvfølgelig er det mere synligt nu end før. Kulturmøder indebærer uden tvivl være vanskelige udfordringer, men alle har noget at lære af processen. Et "multietnisk" samfund kan bringe kulturel rigdom og fred -hvis det er det vi vil - og hvis vi vælger det! Der er nok at tage fat på. Det sker!

Det afrikanske samfund i Danmark har det hele: fester, fodbold i Fælledparken, musik, butikker, restauranter, magasiner, festligheder, koncerter, nationaldage, skovture, picnic og prisoverrækkelser. Og ALLE er velkomne til disse begivenheder.

Da Danmark for snart mange år siden fik en såkaldt "integrationsminister" bad han i nogle af sine første udtalelser invandrergrupperne i Danmark om at vise danskerne mere af deres kultur. Dette ses som del af succésfuld integration mellem nationaliteter og kulturer. Afrikanerne i Danmark er formodentlig blandt de indvandrergrupper, der er mest kulturelt aktive, men det er desværre ikke meget støtte og opbakning de får fra det officielle Danmark -og det er ikke meget de kommer til orde i mediebilledet. På denne side er der en lang række links til nogle af de mennesker og organisationer, med såvel afrikansk som "gammel-dansk" baggrund, der på hver deres måde bidrager positivt til at vi alle sammen kan være her -og ovenikøbet have det sjovt og rart med hinanden :-)Afrikanske stemmer

Presse kontakt til Dansk-Afrikanske professionelle, debattører mm.

VOICES OF AFRICA er et nyt initiativ fra en gruppe danskere med afrikansk baggrund: "Vi har hver vores meninger og baggrund, men er fælles om en utilfredshed med det billede der tegnes af Afrika i de danske medier. Afrikas stemmer vil høres!"

I kampagner, artikler, reklamer, politik og erhversliv tales der alt for ofte om både Afrika og afrikanere uden at hovedpersonerne på nogen måde tages med på råd. Det bør være slut med f.eks. at debattere Afrikansk udviklingspolitik uden afrikanske deltagere. Vi er også lidt kede af fortsat at se TV-indsamlinger, der viser et alt for ensidigt negativt billede af "det sultne Afrika" der skal reddes af Vesten. Selvfølgelig må det være muligt at samle ind til nødhjælp eller udvikling og samtidig fortælle at der selvfølgelig også eksisterer en anden virkelighed i Afrika.

Det er tilsyneladende et generelt problem for den danske presse at finde kilder med "anden etnisk baggrund end dansk". Netværket "Voices of Africa" tilbyder her i første omgang at formidle kontakt til kilder i det afrikanske miljø i Danmark. Kvinder og mænd med afrikansk baggrund og en mening og gerne står frem. Vi er så småt ved at opbygge en kontaktliste med højtuddannede indenfor bl.a. jura og erhvervsliv. Men listen skal også omfatte såkaldt "almindelige" mennesker med afrikansk baggrund og stærke meninger og kendskab til så forskellige emner som udvikling, forskning, adoption, kommunikation, familieforhold og meget andet. Initiativtagerne har bl.a. tidligere erfaringer med projekterne Miss Africa Danmark og Celebrate Africa. Har du selv afrikansk baggrund og lyst til stille din viden og mening til rådighed, kan du kontakte os og komme med på listen.

DIN AFRIKANSKE KONTAKT

Journalister, virksomheder og organisationer er meget velkomne til at kontakte os for kontakt til nogle af Afrikas stærke stemmer i Danmark. Vi håber initiativet vil blive vel modtaget og på sigt kan bidrage til et lidt mere nuanceret billede af Afrika og Afrikanere. Kontakt "Africa i Danmark" her på hjemmesiden.


 

Guide: Links og mere Afrikansk i Danmark

En mini-guide til udvalgte tilbud fra "Afrika i Danmark".

Blogs, radio, tv, magasiner og medier

U-landsnyt

u-landsnyt.dk kan du følge med i mediomtalen af udviklingslandene i de danske medier. På det fremragende site kan du bl.a. se hvilke programmer om 3. verdenslande, der vil blive vist i TV. U-landsnyt er også på Facebook.

Juju Radio

Dansk web-radio med afrikanske studieværter i en række forskellige programmer der kan streames online:jujuradio.com og Facebook: Juju Radio

Ethniqa Magazine

Online magasin på ethniqamagazine.dk og Facebook.

Dunia Duara by Pernille

Blog af Afrika kenderen Pernille Bærendsen: www.duniaduara.dk og Facebook: Dunia Duara

Afrika360

"Afrika360 er et forsøg på at skabe et mangfoldigt Afrikamedie, baseret på blogs skrevet af kompetente Afrikainteresserede krydret med velskrevne journalistiske artikler." Følg med på Facebook: Afrika360

African Courier

Det engelsk sprogede African Courier kan købes hveranden måned i den internationale kiosker (Hovedbanegården, Magasins kiosk, Københavns Lufthavn -kan være svært at finde). Bladet udgives i Tyskland for "afrikanere og venner af Afrika i Europa". En sjælden gang imellem også med indslag fra det afrikanske kulturliv i Danmark rapporteret fra "Africa in Denmark". Læs mere om the African Courier på bladets hjemmeside og Facebook

Butikker: mad, hår, tøj, frisører, skønhedsprodukter

Afrikansk frisør med hår til ALLE

Ghanesiske Barikisu kan nu officielt kalde sig både afrikansk og dansk frisør. Efter eksamen fra frisørskolen i København har hun taget springet og åbnet en salon, først i København City og nu på Vesterbro. Barikisu HAIR kan håndtere både lyst, glat, mørkt, krøllet og til damer og herrer. Bestil tid på tlf. 71 62 63 60 eller læs mere på www.barikisu.com og Facebook.

Noirebeauty.dk

Noirebeauty.dk er en ny netbutik der primært baseret på salg af højt kvalitet af Human Hair Extensions og skønhedsprodukter til kvinder. Bestillinger afgives på den nye hjemmeside og sendes indenfor 3 hverdagedage. Se udvalget på Noirebeauty.dk og på Facebook.

Nyah Beauty

Afrikansk frisør og skønhedsprodukter. Rantzausgade 8b, København. Se Facebook: Nyah Beauty og www.nyah-beauty.com

Butik African House

Ghanesiske Samuel Asante-Jakobsen har åbnet sin butik African Hous på Abel Cathrines Gade 3 (Vesterbro). Besøg www.africanhouse.dk og se udvalget af kunsthåndværk, kosmetikprodukter mm. -alt fra Afrika.

Butik Danafrika

Danafrika har et bredt udvalg af fisk, olier og andre specialiteter fra Afrika. Danafrika har netop udvidet deres lokaler, så de nu også har plads til en Fair Trade shop in shop med udvalgte Fair Trade varer. Besøg webside for Danafrika Trading og butikken der holder til på Nordre Fasanvej 195, kldr. 2000 Frederiksberg.

Africa WebStore - Web butik med afrikansk musik, film, tøj og andre varer

En online butik med Afrika-relaterede produkter er blevet tilføjet her på hjemmesiden (Se topmenuen). "Africa WebStore" tilbyder gode priser og et bredt udvalg af bl.a. bøger, film, plakater, te, skønhedsprodukter og tøj -alle med afrikanske relationer. Varerne præsenteres i partnerskab med de anerkendte online butikker Amazon.com og Amazon.co.uk. Amazon står for betaling og forsendelse. Hvis du er bosat i Danmark bør du vælge UK/Europe for den billigste forsendele, dog skal du være opmærksom på at US-butikken har et betydeligt større vareudvalg. Se dig omkring i varesortimentet her:
- Afrika WebStore (UK/Europa)
- Afrika WebStore (USA)

Kekela

Fra butikken Kekela i Århus sælges spændende kunsthåndværk mm. fra Sydafrika. Det er blandt andet keramik, cremer, skind, møbler, vin og smykker. Se mere på www.kekela.dk

Ethnic House

Professionel Afrikansk Frisør i Århus. Besøg hjemmeside

Fair Trade Danmark

Besøg sammenslutningen af danske Fair Trade organisationer på www.fairtrade.dk Her kan du finde butikker og Fair Trade varer fra bl.a. mange afrikanske varer.

Hammershus Fairtrade

Flettede kurve, djember og andre fairtrade produkter fra Ghana og Burkina Faso forhandles af Hammershus Fairtrade

Få syet tøj efter dine personlige mål hos skrædderne i Ouagadougou

Et dansk initiativ på internettet gør det muligt for dig at få skræddersyet tøj i høj kvalitet samtidig med at du støtter vestafrikanske kunsthåndværkere og bomuldsbønder. Samarbejdet er etableret af foreningen International Kontakt. Fil Bleu er et udviklingsprojekt, der involverer alle led i tekstilfremstillingen fra bondens bomuld til skræddernes færdige produkter. Alle modeller er fremstillet i vestafrikansk bomuld, vævet og trykt i Vestafrika og syet af skræddere i Ouagadougou - alle projektdeltagere i Fil Bleu. Hele salgsprisen (minus transport, told og moms) går til producenterne og deres lokalsamfund. Besøg www.filbleu.org

Afrikanske trommer

Dabeat (køb afrikanske trommer af høj kvalitet)

Restauranter

Restaurant Ma'ed

Ethiopisk restaurant på Griffenfeldsgade i København. Facebook: Restaurant Ma'ed

Restaurant Danafrika

Afrikansk restaurant på grænsen mellem Nørrebro, Frederiksberg og Afrika: Nordre Fasanvej 192. Tlf 3819 9956. (Fra kl 15-18: 2833 8000). Besøg også restaurant.danafrika.dk og Facebook: Danafrika

Restaurant Lalibela

Lalibela Etiopisk Restaurant på Jagtvej i København. Facebook: Restaurant Lalibela

Caribean Kitchen

Caribisk køkken i Fredensgade 34 B st. i Århus. Se: caribbean-kitchen.dk

Afrikanske musikere + dans og trommer

 

Afrikanske billedkunstnere og gallerier

 

Afrikansk danseundervisning, underholdning, shows

Der findes efterhånden en bred vifte af tilbud hvis du er interesseret i undervising i afrikansk dans. Her er en lille oversigt over nogle af de mange tilbud:

Musik, spillesteder og klubber

GLOBAL - Københavns spillested for verdensmusik

På adressen Nørre Allé 7 har der i mange år været gode muligheder for at høre musik fra bl.a. Afrika. GLOBAL er Danmarks eneste dedikerede spillested for "alverdens musik". Der præsenteres world music med et udvalg af de bedste bands fra Danmark og resten af verden. Global er i øvrigt også hjemsted for den årlige World Music Festival. Læs mere og hold øje med programmet på www.globalcph.dk og Facebook

Club Below

Afrikansk clubbing på Axeltorv 3 i København. Der er fest hver weekend og nærmere information om events udsendes via Facebook fra diverse arrangører og DJs.

Søpavillonen

Søpavillonen er blevet et populært sted for Afrikanske fester og mindre play-back koncerter. Det meste annonceres via Facebook, men stedet har også sin egen hjemmeside www.soepavillonen.dk

 

Afrikanske organisationer, klubber, kultur og foreninger

 

 

Afrikanske ambassader i Danmark

 

Flere links

Center for Kultursamarbejde med Udviklingslandene (CKU / DCCD)

Institution under Udenrigsministeriet der varetager kultursamarbejdet mellem Danmark og udviklingslandene i Afrika, Asien, Caribien, Latinamerika og Mellemøsten. CKU er også organisationen bag bl.a. Images festivalerne. Besøg www.DCCD.dk

 


Bemærk: "Africa in Denmark" på Crawfurd.dk er en gratis service, men leverer ikke gratis reklameplads. Tips modtages gerne, men der er ingen garanti for at samtlige links medtages i oversigten. Firmaer og andre med kommercielle produkter og initiativer der ønskes omtalt, bedes kontakte webmaster. Det er også muligt at købe bannerannoncer på hjemmesiden.


 

Udvalgte Fotos fra Afrika-arrangementer i Danmark:

En ikke helt opdateret oversigt og links til nogle af de mange fotos fra forskellige koncerter og begivenheder du kan finde her på hjemmesiden:

   

Photo exhibition: Home is where the heart is

Black History Month i London med billeder fra Afrika og Afrikanere i Danmark

Jacob Crawfurds fotoudstilling "Home is where the heart is" har fra juli til november 2006 været udstillet i London. Først på brunei Gallery (SOAS - School of African and Oriental Studies) og siden på Dominion Arts Education Centre i Ealing som en del af det officielle program i den årlige "Black History Month". Udstillingen viser portrætter fra livet i Afrika og fra livet som Afrikaner i Danmark og Europa. Udstillingen som nu tilbydes gallerier i Danmark havde op mod 10.000 besøgende på Brunei Gallery. Udstillingen har endnu ikke været vist i Danmark.. Læs mere om udstillingen her

 

 

 

 

Send this page to a friend

 

Top of page

 

 
 
 
 
 

 

 [ Home | Photos | Africa | Media Production | About me ]

  Copyright © Jacob Crawfurd - crawfurd.dk 1996-2015. All Rights Reserved.